Illusztrátoraink

Szűcs Gabriella
Szűcs GabriellaIllusztrátor
Szűcs Gabriella a nevem, de illusztrációimat „charall” névvel látom el, mivel ez a név 18 éves korom óta elkísér, lánykori nevem anagrammája.

Eddig az egykori GothArt művészeti portálon jelentettem meg pár rajzom. Készítettem kisplasztikákat kerámiából, utólag pedig lerajzoltam őket. A szobrokat értékesítettem, a rajzokat elajándékoztam.

A kerámia, a plasztikusság az illusztrációkban is visszaköszön majd, ebben biztos vagyok. Közelebb áll hozzám a rajzok világa, a fény-árnyék hatás és a plasztikusság, mint a színek alkalmazása, azokat inkább háttérként, figyelemfelkeltésként használom. Szeretem az antikot keverni a modernnel, és kissé meghökkenteni az embereket.

Pénzes Szabolcs
Pénzes SzabolcsAlkalmazott grafikus és illusztrátor
Játéktervező grafikus és animátor a szakmám. A vizuális szórakoztatás és élménnyújtás az, ami a mai napig meghatározó cél számomra. Látványosan szórakoztatni és élményszinten láttatni. Alkalmazott grafikusként részt vehettem filmek és reklámfilmek látványvilágának megtervezésében és megvalósításában. A vizuális hangulati elemekkel való játék szeretete több nyomtatott kiadvány terveiben és megszerkesztésében is alakot öltött. A borítógrafikák és illusztrációk, valamint szakillusztrációk készítése mind a mai napig részei az életemnek. Évtizedes múlttal rendelkezem videójátékok látványvilágának megtervezésében, azok grafikai elemeinek elkészítésében, az általuk nyújtott vizuális élmény létrehozásában.
Hajnal Krisztina
Hajnal KrisztinaGrafikus és illusztrátor
Hajnal Krisztina vagyok, 25 éves. Grafikus és illusztrátor. Debrecenben, a Medgyessy Ferenc gimnáziumban végeztem. Mindig szerettem sokat olvasni és rajzolni, ezért döntöttem úgy, hogy ezt a pályát választom.
Főként illusztrációval, animációval és könyvborítóval szeretek dolgozni, leginkább ezekben találom meg önmagam. A tiszta, sötét színeket kedvelem. Gyakran rajzolok le könyvekből jeleneteket, képeket, így adva át a regény hangulatát, fontosabb eseményeit. Mindig kellőképpen ügyelek arra, hogy a munkáim a lehető legjobban megfeleljenek az elvárásoknak, és persze magamnak.
Igazán remélem, hogy a Mogul kiadó egy olyan irány felé fog mozdulni, ami új és egyedi, kíváncsian várom a végét.