A MOGUL Kiadó szerzői

Leda D'Rasi

Leda D’Rasi – szerző

Boszorkányság, fantasy és egy kis romantika? Mindez szerzőnk végtelenített könyvsorozatában bontakozik ki, izgalmas és szenvedélyes kalandok részesévé téve az olvasót. Mindemellett borzongat thrillereivel és elgondolkodtat fejlődés regényeivel. Számos zsáner, remekebbnél remekebb könyvek.

 

Képre kattintva többet is megtudhat szerzőnkről!

Mason Murray

Mason Murray – szerző

A 90′-es években első könyvesként többezres példányszám eladással robbant be a köztudatba. Ezután jöttek a nehézségek. Majd 2016-ban a találkozás a Mogul Kiadóval. Bízunk benne, hogy kiadónk gondozásában megjelenő könyvei legalább annyira tetszenek majd nektek, mint első könyve sok-sok évvel ezelőtt.

 

Képre kattintva többet is megtudhat szerzőnkről!

L.J. Wesley

L. J. Wesley – szerző

2015-ben még senki nem gondolta volna, hogy alig több, mint egy évvel később íróként is bemutatkozik, az egyébként játékfejlesztőként munkálkodó Takács László, L. J. Wesley néven. Első könyvének javított változata jelent meg először kiadónk gondozásában (Egy űrállomás-takarító naplója), amit azóta számos humoros és elgondolkodtató kötet követett, és reméljünk még sok fog követni.

Képre kattintva többet is megtudhat szerzőnkről!

Marie M.

Marie M. – szerző

Blogger írónak indult, hobbija és szenvedélye az írás (sok más mellett). Tapasztalt: rosszat-jót egyaránt. Volt lenn és fenn. Mert és akart. Mindezt papírra vetette. Sajátos utat választott szerző, aki nem félt beengedni olvasóit magánélete történéseibe.

Képre kattintva többet is megtudhat szerzőnkről!

Szerzőink voltak

Sipos Gergő (2016-2018)

Elsőkönyves szerzőnk reméljük sok kellemes meglepetést tartogat azoknak, akik a történelmi kémsztorikat szeretik. Írásait a tudomány és a babonák keveredése, az angyali és az ördögi szerepek viaskodása köré szövi, bevonva az olvasót a döntésbe, mely alapján ő választhat ki valójában a jó, vagy rossz közölük.

Robin O’Wrightly (2017-2022)

Szerzőnk több zsánerben és több célcsoportnak is ír, mert azt vallja, hogy „mindannyian egy nagy étlap választéka vagyunk, ahol ugyanúgy keresik a gulyáslevest, mint a tiramisut”, és szeretné, hogy bárki, jó étvággyal fogyaszthassa munkáit. Kiadónknál a Tripiconi sztori könyvsorozattal indított, melyet további könyvek követtek.