Norina
Norinaszerző

Szeretnék bemutatkozni Neked. Norina vagyok, szerző. Első alkotásom a Mogul Kiadó hozzájárulásával fog megjelenni a közeljövőben.

Írni túl régóta szeretek, mégsem mutatkozhattam meg benne éveken át. Az iskolás éveim alatt igyekeztek ettől elvenni a kedvem. Nem volt mögöttem támogató közeg én még sem tudtam elszakadni az írástól. Egy kézirat formájában gyűjtögettem a kis gondolataimat.

A könyvem sok mindenről szólhat, de legfőképpen a tanulás és a fejlődés folyamatáról. Az események szorosan kapcsolódnak hozzám, mégsem az én történetem egészen. A főhősnőm egy igazán harcos típus. Nem egy tipikus lányregény, de ettől még igazán érdekes lehet a tízen éves korosztálytól egészen a nyugdíjasokig bárkinek.

Röviden: Szól a szerelemről, szól a veleszületett sérülés elfogadásáról, szól a szegénységről és szól a gazdagság eszmei értékeiről, a valóságról és arról, hogy miért hontalan az aki, aki külföldre kényszerül. Hogyan nevessünk magunkon a legnagyobb mélypontok közepette is és hogyan éljük túl az első szeretetet ünnepét a családunk nélkül.

„A meglepetés ereje abban rejlik, hogy érezni lehet-e a levegőben biztonságot, a megnyugvást, az érzést “itthon vagyok. ‟

Tanulmányaimat tekintve: Vidéki lány vagyok. Lányiskolában érettségiztem, egészségügyi vonalon. De, mindig is tudtam ez nem az én világom. Budapestre költöztem, ahol Újságírást tanultam, ott ismerkedtem egy fantasztikus pedagógussal. Aki támogatott az írás folytatásában.

Tőle kaptam ezt a pár sort:

„A szívemből írsz, az érzéseimet írod le, azokat, amelyeket rég érzek, tudok, értek, csak tollvégre nem kaptam őket. No de sebaj:a “kis tolvajom” jól elcsente és lám!!! Itt sorjáznak mind egy szálig a gondolataim, az érzéseim, a mondanivalóm a 30 évvel ezelőtti énemtől!!!! Büszke vagyok Rád!!! Gratulálok!!!

Norcika!!! Szép, letisztult a stílusod. ‟

Erőt kaptam és nem adtam fel, bízom benne, hogy hamarosan Te is olvasója leszel soraimnak!