A MOGUL Kiadó – Könyvkiadás másképp..

„Valami újat, valamit másképpen…” – ezzel a gondolattal indultunk neki a kiadó megalapításának és működtetésének. Nem érdekelt minket a „hogyan csinálják mások”. Persze az elején sokat és sokszor beszélgettünk a könyvkiadás és a szerzők hányattatott sorsáról idehaza, Magyarországon.

Aztán belevágtunk… És most itt vagyunk. Te is ránk találtál és reméljük, bizalmat szavazol nekünk. A mi bizalmunk a Tied. Hiszünk a szerzőinkben, hiszünk a csapatmunkában, célul pedig azt tűztük ki, hogy a szerzőink álmát megvalósítsuk, mely által a mi álmunk is valósággá válik.

Hiszünk benned. Hiszünk a sokszínűségben, a csapat erejében, hiszünk abban, hogy egy jó és alkotó közösség mindenben a segítségedre lehet. Elolvassuk, javítjuk – ha szükséges, létrehozzuk együtt, és azt, ami a fejedben körvonalazódott, mi a kezedbe adjuk.

Onnan, hogy a kéziratod eljutott hozzánk, a könyv materializálódásán túl, a könyvbemutatódon, valamint az író- és olvasótalálkozókon át ott leszünk veled. Segítünk abban, hogy az olvasóid minél szélesebb körben megismerjék és elolvassák a szerzeményedet.

És persze az anyagiakról se feledkezzünk meg. Célunk az, hogyha írni akarsz, írhass, nyugodt és biztos háttérrel, támogatásunkat élvezve. Közösen végig beszéljük a lehetőségeket, személyre szabjuk ajánlatunkat. Addig nem írunk alá semmit Veled, míg minden kérdésedet meg nem válaszoltuk. Azt akarjuk, hogy jól érezd magad az alkotási folyamat során és kölcsönösen elégedettek lehessünk.

jelentkezés jelentkezz

A MOGUL Kiadónál így gondoljuk. – Ezt mondjuk. – Így cselekszünk.

  • Elhivatottság – Komolyan gondoljuk. Teszünk is érte.
  • Csapatmunka – Aki hisz a kéziratban, az vehet részt a könyv létrehozásában.
  • Minőség – Elengedhetetlen a kiemelkedő minőség, külcsin és belbecs egyaránt.
  • Rugalmasság – Egyénre szabott megoldások – szerzői kiadástól a kiadói kiadásig.