Köszöntünk a Mogul Kiadó munkatársainak bemutatkozó oldalán.

Kiadónk
Kiadónk
„Valami újat, valamit másképpen…” – ezzel a gondolattal indítottuk el és működtetjük a Mogul Kiadót. Hiszünk a sokszínűségben, a csapat erejében. Célunk, hogy megvalósítsuk a szerzőink álmát.
Azt akarjuk, hogy íróink jól érezzék magukat az alkotási folyamat során, olvasói táboruk folyamatosan bővüljön, és kölcsönösen elégedettek lehessünk.

Képre kattintva többet is megtudhatsz Rólunk!

Szerzőink
Szerzőink
Ismerd meg könyvkiadónk szerzőit! Ők azok, akik már megtették az első lépést. Legyél egy közülük. Mindig is egy saját könyvre, verses kötetre vágytál? Hosszú évek óta rendszeresen írsz? Tele van az asztalfiókod az irományaiddal?
Blogot írsz, telis-tele bejegyzésekkel, és a fejedben csak úgy cikáznak a jobbnál-jobb gondolatok, amit papírra vetnél?
Jelentkezz a Mogul Kiadó szerzőjének..

Képre kattintva többet is megtudhatsz Szerzőinkről!

Irodalmi szerkesztőink
Irodalmi szerkesztőink
Az irodalmi szerkesztőink talán a legfontosabb tagjai a csapatnak, hogy a szerzőink kézirataiból remekművek születhessenek. A szerkesztő „belenyúl” a szerző munkájába, figyelve a kényes egyensúlyra, megtartva a szerző egyéni stílusát. A javítások és/vagy módosítások a szövegben a hibátlan mű létrejöttét szolgálják. Szerzőink kiválaszthatják, kivel kívánnak együtt dolgozni.

Képre kattintva többet is megtudhatsz Szerkesztőinkről!

Lektoraink
Lektoraink
Bizonyos művek esetén szükség lehet lektorok bevonására. Ahhoz, hogy egy szerkesztő tartalmi kérdésekkel is foglalkozzon, az is szükségeltetik, hogy – ha nem is olyan mélységben, mint a szerző – ismerje az adott szakterületet. Ilyen esetekben az adott tudományterület képviselőjét bízzuk meg a könyv lektorálásával, aki szakmai szempontból ellenőrzi, és szükség esetén javítja a szöveget.

Képre kattintva többet is megtudhatsz Lektorainkról!

Korrektoraink, Korrektúrázóink
Korrektoraink, Korrektúrázóink
A szerkesztési fázist követi a korrektúra, hogy nyelvtanilag helyes kéziratból válhasson könyv. A korrektor a szövegen tartalmi javításokat már nem tehet, kizárólag a szerkesztő által észre nem vett nyelvhelyességi, helyesírási hibákat, a szedés vagy a számítógépes rögzítés során keletkezett elgépelési hibákat javíthatja. Neki köszönhetően lesz hibátlan a kézirat.

Képre kattintva többet is megtudhatsz Korrektúrázóinkról!

Tördelőink
Tördelőink
A tördelő felelős a könyv külső arculatáért, így a végleges formájáért is. Ő kell, hogy tudd a könyv pontos terjedelmét; a könyv méretét; ő határozza meg a szedéstükröt, azaz az egyes lapokon lévő nyomtatott felület nagyságát, a betűfokozatot és betűtípust; valamint az ő feladata a könyv ábráinak, táblázatainak, illusztrációinak méretezése, és beillesztése a kéziratba.

Képre kattintva többet is megtudhatsz Tördelőinkről!

Grafikusaink
Grafikusaink
A borítótervezés a kisujjukban van. Ötletelnek veled, meghallgatják az elképzeléseidet és kihozzák belőled a legjobbat, majd megtervezik és megvalósítják a kéziratodhoz leginkább passzoló borítót. Olyan borítót, ami megszólítja az olvasóidat, hogy ők örömmel és izgatottan vegyék újra és újra a kezükbe a könyvet, amivel Te ajándékoztad meg őket.

Képre kattintva többet is megtudhatsz Grafikusainkról!

Illusztrátoraink
Illusztrátoraink
Ők azok, akik fülön csípik a történet hangulatát, megelevenítik a szereplőket, helyszíneket, hogy az olvasói fantáziát segítsék.
Művészeink illusztrációi az egyszerű szemléltetésen túllépve, új művészi élményt adnak a szöveg megértéséhez, átéléséhez. Ismerd meg stílusukat és találd meg köztük azt, akivel együtt még gazdagabbá teheted az írásodat.

Képre kattintva többet is megtudhatsz Illusztrátorainkról!

Műfordítóink
Műfordítóink
Kiemelkedő nyelvérzékkel rendelkeznek, magas (irodalmi) szinten képesek ellátni a különböző műfajú irodalmi alkotások nyelvi közvetítésének feladatát, magyarról idegen nyelvre, esetenként fordítva. Az országhatár és a nyelvi különbözőségek nem szabhatnak határt annak, hogy potenciális olvasóidhoz eljuthasson az írásod. Álmodj nagyban, légy nemzetközileg elismert író.

Képre kattintva többet is megtudhatsz Műfordítóinkról!

Bloggereink
Bloggereink
Ahhoz, hogy az elkészült könyvek, verseskötetek, kiadványok minél szélesebb körben elérhessék leendő olvasóikat, felkértünk olyan bloggerinákat és bloggereket, akiknek szívügye az irodalom, az olvasás. Ők írnak véleményeket, kritikákat, ajánlásokat a remekművekről, melyeket cenzúra nélkül mi is megosztunk veletek. Ismerjétek meg őket, és olvassátok a blogjaikat.

Képre kattintva többet is megtudhatsz Bloggereinkről!