Bloggereink

Norina
Norina Bloggerina
Norina vagyok, mai divatos szóval élve: blogger. 2007 óta foglalkozom különféle blogoldalak, csoportok kezelésével. Kezeltem már rendezvényszervező iroda blogját, de főként a véleménynyilvánítás, a kritika, az ajánlás, a tartalom kiépítés és a rendszeres bejegyzés az én asztalom. Szívesen állok rendelkezésedre, ha személyes hangvételre vágysz, ha nem csak a sablon fontos számodra. Rólam röviden: Szeretem az ezüstöt, az órámat, a pontosságot a munkámban, a
BIZALMAT, a fehér tulipánt, a csipkét, a fényképeimet a falamon, a szívmotívumot, a fűzfákat, a hangulatfényeket, az őszinte embereket (a számuk rettentő kevés), az életemet, az alázatot.

Szeretem, hogy 27 éves vagyok, és másként látom már a világot, de főleg: SZERETEM A HIVATÁSOMAT: A blogírást és a fotózást!

KockaCica, alias Fanni
KockaCica, alias FanniBloggerina
De ki s mi az, hogy KockaCica? Ez csak egy aranyos alteregó, ami mögött bújok meg én, Fanni. Rejtőzöm, mert az emberek előítéletesek tudnak lenni, már egy név kapcsán is, de senki sem tenné meg ezt egy macskával, és talán egy kis mosolyt is csal az emberek arcára. Ugyanis fontos, hogy az életben mindig jelen legyen a vidámság, és szerintem a könyvek képesek ezt megteremteni. Legalábbis velem ezt tették és teszik a mai napig. Néhányuk boldog, félelmetes, megrázó, de mind valami újat ad. Csak egy a bökkenő, több a könyv, mint a világ összes ideje, így képtelenség elolvasni mind. Ezért is kezdtem el tavaly bloggerkedni, mert nekem mások véleménye segített választani, így nekem is célommá vált leírni a saját véleményemet, legyen az bármilyen, hogy még egy aspektust nyújtsak. Remélem, ezután is a segítségetekre leszek!
Evelin
EvelinBloggerina
„Írni könnyű. Csak leülsz a papírhoz és kivájod a szívedet.” (Vavyan Fable)
Pontos megfogalmazása annak, mit érzek minden alkalommal, mikor a fehér papírt teljesen megtöltve látom ronda betűimmel. Mintha teljesen kifacsartam volna magamból mindent. Ilyenkor várok, míg újra feltöltődöm élettel.
Tóth Evelin vagyok, 19 éves, blogger. Nagyon szeretek írni, de leginkább arról, ami tényleg foglalkoztat. Ezért hoztam létre a blogom, ami könyvekkel és a róluk írt recenzióimmal foglalkozik. Ezen kívül a Miskolci Egyetem MEgazin című lapjánál vagyok újságíró, és idén az Irodalmi Rádió antológiájában is helyt kaptam egy novellámmal. Most a Mogul Kiadó szerkesztőségének tagjává lettem, aminek szintén nagyon örülök.
Krisztina
KrisztinaBloggerina
Hajnal Krisztina vagyok, 25 éves. Nagyon korán belecsöppentem a könyvek nyújtotta csodákba, és amint meghallottam, hogy létezik blog, azóta mindig vezetek egyet. Először a grafikusi munkáimat tettem közzé, majd könyvekről és filmekről kezdtem el írni, csak úgy, magamnak. Hol erős kritikát, hol csak könnyű elemzést. Ha tehetem mindig egyből kiöntöm a gondolataimat, ha végeztem egy regénnyel, így sokkal jobban és frissebben tudom átadni másoknak az élményt. Szeretem megszerettetni a gondolataimmal a még el nem olvasott könyveket.
Kedvenc íróim közé tartozik: Stephen King, J. K Rowling, Margaret Weis. Kedvenc témáim a fantasy, urban fantasy, horror, krimi.
Suz'n
Suz'nBloggerina
Polgári néven Hujber Zsuzsanna, netes berkekben szimplán Suz’n.
27 éves, kék szemű, 164 centis „zsebszőke”: nagyon szőke. Hamvasszőke. Vagy épp sötétszőke. Végzett mentőápoló. Menő blogok ápolója (MBBK). Alkalmanként az okos szőke mintapéldánya. Helyenként a kevésbé okosé. Született könyvmoly és grafomán – leginkább ezekkel a szavakkal tudnám magam jellemezni, minden más pedig úgyis kibukik a blogon. Írok földön, vízen, levegőben, online és offline, papírra, telefonba vagy ahová épp sikerül. A rendszeres pennaélesítést szolgálja a marketinges munkám és a MET-es tanulmányaim is. Lényeg a lényeg: az írás a mindenem.