Tördelőink

 

Blue's Book Solution
Blue’s Book Solution

Hosszú évek óta forogtam már a könyvkiadásban, amikor úgy döntöttem, hogy egy tető alá hozom a tevékenységeimet, így immáron Blue’s Book Solutionként dolgozom tördelőként, borító tervezőként és e-book készítőként is. A lehetőségekhez mérten igyekszem konzultálni a szerzővel arról, hogy milyen elképzelése van a könyv kinézetéről, hogy a végeredménnyel mindenki elégedett legyen.

Hantos Eszter Katalin
Hantos Eszter KatalinTervezőszerkesztő, tördelő

Tíz éve választottam hivatásomnak a tördelést. Heti- és havilapok szerkesztőségében szereztem rutinomat, közben intenzíven foglalkoztam a legkülönfélébb könyvek tervezésével és végleges formába öntésével – detektívregénytől tudományos szakkönyvig. A szakmámat igazán szeretem, az írást pedig mint művészetet és mint munkát is nagyra becsülöm. Maga a Könyv igazi tiszteletet ébreszt bennem. Fontosnak tartom, hogy az egyre népszerűbb és elterjedtebb e-könyvek is igényesen legyenek megszerkesztve.

Lengyel Dávid
Lengyel DávidTördelő
Mindig érdekelt a regények izgalmas világa, ezt az érdeklődést pedig igyekszem úgy kamatoztatni, hogy segítek mindazoknak, akik történeteiket szeretnék mielőbb könyv formában viszont látni. Mivel minden regény egy darab a szerzőjéből, ezért igyekszem az egyéni igényeket minél inkább szem előtt tartani, a könyveket egyedivé tenni. Szerzoként pontosan tudom, milyen érzés az, amikor az ember először kézbe veszi a saját könyvét, Tördeloként ezt az élményt kívánom minél inkább erősíteni.