Korrektúrázóink

Kuklai Katalin
Kuklai KatalinKorrektúrázó
Több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezem az írott sajtóban, dolgoztam napi- és hetilapoknál, magazinoknál, kiadókban. Írtam cikkeket szinte minden műfajban, szerkesztettem újságokat, könyveket, korrektúráztam mindenféle létező kiadványt.
Szókincsem gazdag, helyesírásom kiváló, mind szerkesztőként, mind korrektúrázóként megállom a helyemet.
Németh Eszter
Németh EszterKorrektúrázó
Németh Eszter vagyok, jelenleg magyartanári mesterszakos hallgatóként működök az Eötvös Lóránd Tudományegyetemen. Alapszakos tanulmányaimat Kaposváron, magyar szakon végeztem, ahol több korrektúrázó munkában is részt vettem. Az olvasás iránti szeretetem ugyan kiskoromtól fogva szerves részét képezi az életemnek, ám csak néhány éve folyok bele hivatalosan is egy-egy mű publikálásának folyamatába. Az egykori Legendavadász paranormális hírportál lektoraként kezdtem a „pályám”, jelenleg pedig a Mogul Kiadó jelenti ennek a folyamatnak a kiteljesedését.
Tas Márta
Tas MártaSzerkesztő, lektor, korrektúrázó
Magyartanárként kezdtem a pályámat, a gyerekeim születése óta pedig szövegekkel foglalkozom. Külsős irodalmi szerkesztőként, illetve korrektúrázóként dolgozom több kiadónak, valamint oktatási anyagok, sajtóanyagok, weboldalak, szakdolgozatok lektorálását végzem helyesírási, nyelvhelyességi, szerkezeti és stilisztikai szempontból.
Szeretem, ahogy a kezem alatt formálódik a szöveg egyre érthetőbbé, gördülékenyebbé, amíg végül olyan lesz, amit az adott téma és a célközönség megkíván.
Turai Angéla
Turai AngélaKorrektúrázó
Szenvedélyem a szöveg. Évek óta foglalkozom írással és mások írásainak csinosításával. Szívesen elmerülök bármiben, és jó érzékkel szúrom ki azokat az apróságokat, amiket talán senki nem venne észre. Szeretek olvasni a sorok között, ha van mögöttes mondanivaló, és persze főleg azt, ha élvezem a történetet, amivel foglalkozom.
Fő témáim: valós élet, misztika, romantika, de jöhet bármi, ami felkelti az érdeklődésem.