Grafikusaink

Hajnal Krisztina
Hajnal KrisztinaGrafikus és illusztrátor
Hajnal Krisztina vagyok, 25 éves. Grafikus és illusztrátor. Debrecenben, a Medgyessy Ferenc gimnáziumban végeztem. Mindig szerettem sokat olvasni és rajzolni, ezért döntöttem úgy, hogy ezt a pályát választom.
Főként illusztrációval, animációval és könyvborítóval szeretek dolgozni, leginkább ezekben találom meg önmagam. Gyakran rajzolok le könyvekből jeleneteket, képeket, így adva át a regény hangulatát, fontosabb eseményeit. Grafikusként fontosnak tartom a színeket és az egységet. Én a tiszta, sötét színeket kedvelem, és mindig kellőképpen ügyelek arra, hogy a munkáim a lehető legjobban megfeleljenek az elvárásoknak, és persze magamnak.
Igazán remélem, hogy a Mogul kiadó egy olyan irány felé fog mozdulni, ami új és egyedi, kíváncsian várom a végét.
Kazó-­Horváth Dóra (Horváth Dóra)
Kazó-­Horváth Dóra (Horváth Dóra)Borítótervező, designer
Főállásban szoftverfejlesztő vagyok, erős vonzódással a vizuális önkifejezési formákhoz. Néhány évvel ezelőtt belekóstoltam a webfejlesztésbe webdesigner­i illetve ­grafikusi minőségben; főkéntlayoutokat, bannereket terveztem, de napvilágot látott néhány papír alapú munkám is (plakátok ,CD­tok, szórólapok). Azóta szakmailag másfelé vitt az utam, de a vizualitás iránti érdeklődésem megmaradt. Készítek designt most is, akár „pro bono” – legutóbb plakátot, meghívót terveztem a Moly.hu eddigi két antológiájának könyvbemutatóira. Szabadidőmben fényképezek (legkedvesebb fotóalanyom a természet és a városok régi arca), és –

néha – írok.

Pénzes Szabolcs
Pénzes SzabolcsAlkalmazott grafikus és illusztrátor
Játéktervező grafikus és animátor a szakmám. A vizuális szórakoztatás és élménnyújtás az, ami a mai napig meghatározó cél számomra. Látványosan szórakoztatni és élményszinten láttatni. Alkalmazott grafikusként részt vehettem filmek és reklámfilmek látványvilágának megtervezésében és megvalósításában. A vizuális hangulati elemekkel való játék szeretete több nyomtatott kiadvány terveiben és megszerkesztésében is alakot öltött. A borítógrafikák és illusztrációk, valamint szakillusztrációk készítése mind a mai napig részei az életemnek. Évtizedes múlttal rendelkezem videójátékok látványvilágának megtervezésében, azok grafikai elemeinek elkészítésében, az általuk nyújtott vizuális élmény létrehozásában.