Sajtóközlemény

infoblokk_kedv_final_CMYK_-ESZA_2Baranyai Anikó – Egyéni Vállalkozó

Cserszegtomaj, 2015.07.30.

2014. novemberében a “Mogul Kiadó” – Baranyai Anikó egyéni vállalkozás 3.333.333 Ft összegű pályázatot nyert az Európai Unió és a Magyar Állam társfinanszírozásában, a Mogul Kiadó üzleti terve című projekttel (TÁMOP-2.3.6.B-12-1/1-2014-0080). Pályázatom célja, hogy a hazai szerzői – írói, költői – lehetőségeket újragondolva, valamint a könyvkiadásnak egy új megoldást nyújtva ösztönözzem a fiatalokat az írásra és a megjelenő kiadványokkal pedig egyre szélesítsem az olvasni szerető emberek táborát.

A Baranyai Anikó egyéni vállalkozás (Cserszegtomaj) sikeresen pályázott és nyert el 3.000.000 Ft támogatást – 333.333 Ft önrésszel (90%-os támogatási intenzitással) – vállalkozás létrehozására, a 2014.decemeber 1 – 2015. május 31 közötti időtartamra. A megvalósítás során megalapítottam vállalkozásomat, a cég működéséhez szükséges ügyfélelérési online felületeket létrehoztam, a szükséges eszközöket beszereztem, üzleti kapcsolatokat alakítottam ki, megszerveztem vállalkozásom piacra jutását, és ezalatt tanácsadást is vettem igénybe.

A pályázat eredményeként ügyfélre szabott megoldásokat kínálok az írás kedvelőinek, grafománoknak, így folyamatosan érkeznek a kéziratok az ország több részéről, közülük sikerült több kiadásra érdemes írásra is találni, melyek kapcsán 2015. nyarától számíthatnak a megjelenésekre. Párhuzamosan több kéziratból is készítjük az e-könyv (és ahol a szerző igényli a kötött) formátumú kiadványokat is. A kiadáshoz szükséges szakmai hozzáértő csapat létszáma folyamatosan bővül, projektenként szerveződik, hisz minden kézirat a legjobb csapatot igényli.

Elkötelezettek vagyunk a fenntartható és környezettudatos vállalkozás mellett, így következő lépésként egy saját értékesítői felület kerül kialakításra, az e-könyvek népszerűsítésére.

Komplex és a szerzőket előtérbe helyező szolgáltatásunk egyre több potenciális ügyfelet biztosít számunkra.

A projektről bővebb információt a http://mogulkiado.hu oldalon olvashatnak.

További információ kérhető:

Baranyai Anikó
Mobil: +36 20 247 4676
E-mail: info@mogulkiado.hu